Laurus Slow Spa: Radionica aromaterapije za djecu!

0
93
eterična ulja za djecu

Kugle za kupanje, pločice za masažu, balzami za usne, kremice... sve su to divote koje će djeca napraviti na radionici aromaterapije za djecu! Kada? U subotu, 25. 3. 2017. u Laurus Slow Spa studiju, Pavla Radića 15 od 10 do 12 sati! Dođite!

Djeca će uživati u prirodnim preparatima koje će sami napraviti!
Djeca će uživati u prirodnim preparatima koje će sami napraviti!

Znate što je najbolje od svega? Sve što si napravite - možete ponijeti doma, a materijal (ulja) za izradu osiguran je! Zato, u subotu ujutro - mame u šetnju a djeca na posao!

Sve je 100% prirodno i zabavno u izradi! Svatko nosi sa sobom doma sve što sam(a) napravi. A sve u oblaku mandarine, lavande i slatke naranče. Radionica je namijenjena djeci od  8-12 godina. Prijave u inbox, broj mjesta ograničen, prijave obavezne.

Svaki polaznik dobiva skripticu s recepturama i sve što napravi na radionici (kugla za kupanje, balzam za usne, pločica za masažu i sprej za dječju sobu). Cijena 200 kn po osobi.

Ovu je radionicu osmislila i vodi iskusna i nagrađivana obiteljska aromaterapeutkinja Anamarija Pažin Morović

obiteljska aromaterapeutkinja Anamarija Pažin Morović
obiteljska aromaterapeutkinja Anamarija Pažin Morović

Evo i njene preporuke rituala za kućni spa:

Rituali za kućni spa:
1. Opustite se uz Spa Sense, prirodne mirise za dom, slatka naranča i lavanda za uživanje ili limun, lovor za vitalnost...
2. Nazdravite šalicom čaja od matičnjaka: osim što je finog okusa, pomoći će vam opustiti se
3. Isključite mobitele i svijet oko sebe, dišite duboko

Rituali za kućni spa: 1. Opustite se uz Spa Sense, prirodne mirise za dom, slatka naranča i lavanda za uživanje ili limun, lovor za vitalnost...2. Nazdravite šalicom čaja od matičnjaka: osim što je finog okusa, pomoći će vam opustiti se3. Isključite mobitele i svijet oko sebe, dišite dubokoSretan vam novi radni tjedan!

Posted by Laurus Slow Spa on Montag, 6. Februar 2017

Više saznajte na https://www.facebook.com/slowspa.Laurus/

KOMENTARI