Budi bolji roditelj. Upiši se u besplatnu "Školicu za roditelje".

0
106
radionice za roditelje

Pozivamo Vas na novi ciklus radionica namijenjenim roditeljima – jačanje roditeljskih kompetencija u udruzi Hrabri telefon u Zagrebu. Radionice su besplatne!

11. travnja 2017. g. započinje novi ciklus „Školice za roditelje“ koja se provodi u sklopu programa Snaga obitelji u udruzi Hrabri telefon.

Radionice se provode kako bi si roditelji međusobno pružili podršku te razmijenili vlastita znanja, iskustva i vještine uz stručno vodstvo, a sve kako bi bili sigurniji u svojoj ulozi roditelja.

"Iz onoga što nam roditelji koji nam se obraćaju govore, čujemo da osjećaju pritisak svakojakih očekivanja osoba u svojoj okolini, zadataka i izazova s kojima se teško nose."

-udruga Hrabri telefon

Upravo zato da osnaže sebe u ulozi roditelja i podijele s drugim roditeljima svoje strahove, nedoumice i pozitivne primjere, Hrabri telefon provodi „Školicu za roditelje“.

Radionice će se održavati utorkom od 19:00 do 20:30 sati, a planirano je 10 susreta.

Prijavite se do 5. travnja 2017!

Budući da je broj roditelja po grupi ograničen, pozivamo Vas da svoje mjesto što prije rezervirate na e-mail savjetovaliste@hrabritelefon.hr ili na broj telefona 01/ 6117 190najkasnije do 5. travnja 2017.

GDJE? U prostoru Dječje kuće Borovje na adresi Bože i Nikole Bionde 7, 10 000 Zagreb.

Radionice su besplatne!

Izvor: Hrabri telefon

http://www.hrabritelefon.hr/novosti/radionice-namijenjenene-roditeljima-jacanje-roditeljskih-kompetencija/

 

Prethodni članakTempeh s tikvicama i kuskusom
Sljedeći članakLjubičasta biciklijada podrške oboljelima od epilepsije