Blagdani u Heidelbergu

0
78

Prvi dan u novoj godini. Ako ćemo po njemu gledati cijelu godinu bit ce onda dosta kišovita, neradna i nekako fjakasto raspoložena. Ne bih se bunila, ali imam osjećaj da će biti dosta suprotna ovom prvom danu.
Od danas pakiram torbu za rodilište. Službeno je ostalo još četiri tjedna, ali sam i tu nešto skeptična. Malac se opasno sprema na silazak u niže sfere pa bolje da ja budem spremna, ili barem torba.
Prosinac nam je projurio u raznim kontrolama, pokušajima rada na sebi, borbi s vjetrenjačama, lošim vijestima, ali i ugodnim blagdanima provedenim s mojim najmilijima. Božić s punicom bi ipak bila tema za mog supruga. Za razliku od proteklih godina ove smo blagdane proveli u Heidelbergu, u našem novom stanu, s našim borićem u teglici, interaktivnim jaslicama koje su morale svaki dan biti uključene u velike i duge priče… tako su se moji dečki igrali u danima adventa.
Roko je tako zaključio da u Svetu obitelj pripadaju mama, tata, beba Isus i magare.
Baki i djedu je lomio srce na odlasku pozdravljajući ih njegovom omiljenom rečenicom: „Vidimo se sutra!“
Nisam tip koji u Novu ulazi s popisom odluka (ni popis za bolnicu mi nije spreman, tješim se da mi nije prvi put), ali sam odlučila da ću ove godine ispuniti svoje VLASTITE želje, odluke i projekte koji god oni bili..
Svima nama, a i vama želim zdravlja, sreće i mira cijelu (n)ovu godinu pa će se i ostale kockice posložiti..
Osmijehom vas pozdravljam!

Vaša dipl. kućanica

Antonela Krunić

Prethodni članakVikend na naš način
Sljedeći članakOdbrojavanje