Čuvari snova - jedinstveni, šarmantni, s dušom...

0
171


ČUVARI SNOVA proizvodi su za ljude koji vole biti okruženi stvarima koje imaju dušu :). Svi predmeti kućne izrade, bilo gdje bili izrađeni, imaju poseban šarm i doista su osobni i posebni, a domu u kojem jesu daju specifičan ugođaj.


- ČUVARE SNOVA stvaramo s ljubavlju pretvarajući naše i vaše snove u opipljivu stvarnost. Želimo da ČUVARI SNOVA, kad ih “pošaljemo u svijet”, zrače ljubavlju i donose radost svakome tko dođe u dodir s njima - kaže Renata Domazet, čuvari(ca) snova i nastavlja:
Mala kućna radionica


- ČUVARI SNOVA nastaju svaki posebno u maloj kućnoj radionici, praktički za kuhinjskim stolom i u krugu moje male obitelji. Ne postoji velika serijska proizvodnja niti išta slično tome. Izrađujemo ih sa željom da svaki proizvod donese radost onom tko ga ima ili koristi.
Radimo ih s ljubavlju. Svaka se naša aplikacija izrezuje ručno... Ne postoje šablone. Svaka aplikacija, ma koliko slična bila ipak je DRUGAČIJA. Kad naručite proizvod ČUVARA SNOVA možete biti sigurni da nitko na ovoj našoj lijepoj zelenoj planeti nema ISTI takav...
Ne šivamo konfekcijski ni serijski

Važno je znati da u našoj radionici ne šivamo konfekcijski ni serijski te ako želite takav proizvod moraćete ga potražiti negdje drugdje. Svatko tko naruči bilo koji proizvod ČUVARA SNOVA mora biti svjestan da naši proizvodi nisu konfekcijski savršeni, ali zapravo ni ne trebaju biti - smatramo kako im njihova sitna nesavršenstva, poput kojeg zaostalog končića ili šarmantnog nesavršenog vintage otiska, daju dodatnu draž... tako nesavršeni postaju bliži ljudima koji ih dobiju ili koriste, a koji ni sami nisu savršeni, ali su baš kao i ČUVARI SNOVA - unikatni i jedinstveni.


- Ako za sebe ili nekog koga volite tražite jedinstven proizvod u koji je uloženo puno ljubavi i vremena i sviđaju vam se proizvodi koji imaju dušu, prolistajte naš katalog i sigurno ćete naći nešto za sebe ili nekog kog volite - poručila je na kraju Renata Domazet.

Potražite ove proizvode na Facebooku

Cuvari Snova

ili prelistajte njihov katalog
Link na katalog potražite ovdje

Čuvari snova - katalog i cjenik

Prethodni članakTerapija igrom pomaže da dijete proradi svoje osjećaje i probleme
Sljedeći članakTjedan ADHD-a u Hrvatskoj 06.-13.10.