Djeca vas sramote? Uzvratite udarac!

0
126
sramoti vas dijete

Vaši vas klinci stalno sramote u javnosti? Gađaju staru susjedu kamenčićima, velečasnog pozdravljaju s "Hvaljen Đizs", vrište u trgovini da hoće čokoladu, a u restoranu podriguju? Niste jedini.


Ponekad možete pročitati na desetke knjiga o odgoju, tražiti savjete na sve strane, upozoravati i razgovarati, ali ništa ne pali. Ipak, ima lijeka. Pobjedite ih vlastitim oružjem. Donosimo komičnu taktiku kako učinkovito sramotiti svoje klince, kad to najmanje očekuju. Zabavljajte se!

1. Izvucite iz ormara stare, široke traperice visokog struka s nitnama, navucite ih što više možete i pričekajte na vratima njihove prijatelje kad dođu na igranje.

2. Dodijelite im slatkaste nadimke kao što je primjerice "Moja buhtlasta štrudlica" i koristite ih što više u javnosti.

3. Uvijek, ali uvijek, kad dolazite po njih u školu ili na trening, stavite u CD player neku ne-cool muziku, ugasite motor auta, spustite stakla i pojačajte što glasnije. (Naš osobni favorit bio bi rani američki country)

4. Otplešite neki ludi ples u trgovačkom centru ili u čekaonici kod doktora, i uporno nagovarajte klinca da pleše s vama u javnosti.

5. Ispričajte u prepunom liftu neku njihovu neugodnu situaciju, kao što je primjerice pad sa stolice ili strah od buba.

6. Natapirajte kosu, posebno šiške kao u starim dobrim 80-ima i pojavite se na proslavi njihovog rođendana. Ovaj trik ide dobro s onim pod brojem 1.

7. Kad ih nazove prijatelj, recite da se vaš klinac ne može javiti jer s bakom šiva goblen.

Nešto od ovog trebalo bi upaliti. Kad ga pobjedite u sramoćenju, bit će spreman pregovarati o primirju.
Sretno!

Izvor: www.klinfo.hr

Prethodni članakZnate li stvarno slušati svoju djecu?
Sljedeći članakBog je stvorio mamu zato što ona jedina zna gdje se nalazi selotejp