DK Dubrava izvan granica

0
111

Grupa A Dramskog studija Dječjeg kazališta Dubrava 2008. je godine izašla s produkcijom pod naslovom DODIR. Autorica predstave je Dejana Čubrilo, a riječ je o predstavi koja s elementima suvremenog plesa i neverbalne komunikacije putuje kroz ljudske odnose.
Izuzetno uspješna produkcija dobila je priliku za svoju promociju u prvoj Noći kazališta (25.10.2008.) i time doživjela popularnost i pozive na brojne festivale. Ove je godine predstava sudjelovala na SKAZ-u (31.3.2009.), festivalu TEST (Teatar studentima) u Zagrebu, a od 23.4. do 26.4.2009. sudjelovala je na Međunarodnom festivalu umjetnosti ArtVesna u Kijevu, Ukrajina. Slijedi festival ASSITEJ, 20. svibnja u Sisku i nakon toga grupa putuje u Varšavu (Poljska) gdje u sklopu Dorożkarnia Children and Youth Culture Center sudjeluje na 10. festivalu Children’s Capital. Ovo je prvi put da predstava Dramskog studija Dječjeg kazališta Dubrava sudjeluje na festivalima izvan naše zemlje.
Autorica i koreografkinja: Dejana Čubrilo
Dizajn rasvjete: Dražen Čretni
Izbor glazbe: Dejana Čubrilo
Plešu: Maša Ilić, Aldin Kasumović, Anita Kuruc, Matea Martin, Andrea Rumenjak, Valentina Šokec, Luka Šulje, Stela Travinić

Voditeljica Dramskog studija DKD-a
Iva Lehunšek Panić
(099 2050 044, iva.lehunsek@ns-dubrava.hr)

Prethodni članak5.5. Svjetski dan primalja
Sljedeći članakČasopis "Fora" za mlade oštećenog vida