Dobitnici nagradne igre su...

0
171

 

Kada smo planirali i razmišljali o projektu "Dani sreće na sretnodijete.net" ideja je bila prikupiti komentare, fotografije, razmišljanja, stavove naših čitatelja o sreći... Niti smo tražili, niti smo dobili - toplu vodu! Ona je izumljena odavno. Dobili smo vaša razmišljanja i komentare i iz njih iščitali jednu stvar - sreća je jednostavna, ona je svakodnevna, ona je u ljudima (nije u stvarima), možeš ju kreirati, može te zadesiti, možeš ju osvijestiti, možeš ju zaobići. Jedino što ne možeš - ne možeš bez nje ispunjeno živjeti.

"Kad tata neplanirano dobije slobodan dan, a sunce ugrije zrak,onda se i obiČna šetnja pretvori u sretan događaj! Ovaj put za mamu, ali kad je mama sretna, sretna je i beba!"

Na našem FB profilu sasvim iskreno je napisala Božica Tomašić naša čitateljica i friška mama jednomjesečnog Lovre. Svaka mama zna koliko joj je odmora bilo potrebno kada je imala bebu od mjesec dana. Zbog svoje iskrenosti i brzine - Božica je osvojila svjetski bestseler - knjigu Hygge - danski recept za sreću. Želimo joj puno sunčanih dana, lijepih trenutaka zajedništva i tako potrebnih trenutaka samoće i odmora.

Hygge - danski recept za sretan život

 

"Sretnom me čini moja obitelj, dolazak svakog novog dana, zdravlje svih nas, sreća moje djece...Tri para prekrasnih i toliko različitih okica...

napisala je Sabina Plevko i ovom svojom iskrenom rečenicom osvojila knjigu "Lavica koja je izgubila riku". Sabini želimo da se hrabro, kao lavica bori za svoju obitelj i svoju sreću.

 

 

"Sretnom me čini moja obitelj!"

napisala je Vlatka Štrk. Svojim brzim i jednostavnim odgovorom osvojila je knjigu "Zebra koja je izgubila pruge". Vlatki želimo da nikada ne izgubi fokus sa najvažnijih stvari u životu - za nju je to obitelj i to je predivno.

 

 

Katarina Dolsak dala si je truda. Napisala je pravu pravcatu pjesmu o tome što ju čini sretnom,a pjesmu je posvetila svoje mužu i sinovima!

Vi ste moja snaga - kada dođu loši dani / Vi ste moj štit što me od zla brani

Vi ste sve najljepše što sam poželjeti mogla /Vi me činite sretnom - jer ste sreća moja.

Pored vas kad sam - ništa mi drugo nije bitno / Osim vas, sve je nebitno i sitno.

Sva bogatstva svijeta s vama se ne mogu mjeriti / Jer ćete u mom srcu - uvijek više vrijediti!

Volim vas zato što sam s vama doživjela najljepše trenutke/ Volim vas sve više - svake minute.

Moja duša i srce ispunjeni su ljubavlju prema njima.

Ovom pjesmom i brzim odgovorom Katarina je osvojila knjigu "Medo i klavir". Katarini želimo da uživa sa svojim suprugom i sinovima, a napisanu pjesmu i osvojenu knjigu neka proslave neka proslave na neki svoj način.

 

"Sretnom me čini moje  dijete Leon koji jakooo voli čitati pa, kada odemo u knjižnicu, kaže:

- Mama, tako sam sretan što imamo nove knjige!

Prigodno, ali istinito!"

Ovako je na pitanje o sreći odgovorila naša čitateljica Andrea Generalić. I trenutno nas oduševila. Kao i Leon. Vjerujemo da će Leon i mama Andrea uživati u osvojenoj knjizi "Najljepše priče i bajke" koja je samo njihova i nova novcata. Psssttt!!!! Čuli smo da ni u knjižnici nemaju takvu!

Marija Savić napisala je sljedeće:

"Većina svih ostalih lijepih stvari u životu dolazi parovima, tripletima, desetinama, tisućama... Mnogo ruža, mnogo zvijezda, zalazaka sunca, braće i sestara, tetki...ali je samo jedna MAJKA na cijelom svijetu.I zaista, najljepše što ljudske usne izgovore je riječ majka, a najljepši kliktaj je ''Majko!''. To je mala i velika riječ u isti mah, bremenita nadom, ljubavlju i osjećanjima uopće, neizmjernom nježnošću i zanosom koje sadrži ljudsko srce."

Ovim iskrenim postom Marija je osvojila knjigu "Riječi"

Hvala svima koji su sudjelovali u nagradnoj igri!

Knjige će na vašu adresu poslati Mozaik knjiga. Lijepo molimo sve nagrađene da (ako nisu) pošalju svoje točne adrese na e-mail info@sretnodijete.net

Partneri projekta Sretni dani 2017 na Sretnodijete.net su:

Lakoca zivljenjaLakoća življenja, d.o.o.

Mozaik knjiga

Mozaik knjiga

pritt henkel

Pritt Henkel

Prethodni članakKako odgojiti sretno dijete? Budite pozitivan i opušten roditelj!
Sljedeći članakA što kada dijete počne krasti?