Etnografski muzej vas poziva na radionice "U muzejskom hladu II" 25.-28.7.2017

0
157

 

Školski praznici u punom su jeku, a srpanj se polako, ali sigurno približava svojem kraju. U Zagrebu ste, a vaše se dijete dosađuje? U Etnografskom muzeju je uvijek zabavno, kreativno i poučno, a pogotovo između 25. i 28. srpnja, kada smo za vašeg malog kreativca ili kreativku pripremili novu četverodnevnu radionicu ''U muzejskom hladu II''.


U četiri dana upoznat ćemo se sa stalnim postavima Muzeja i izložbom ''O životinjama i ljudima'', pokušati dokučiti gdje se to sve kriju životinje u našem svakodnevnom životu, kako se pravilno odnositi prema kućnim ljubimcima, saznati kako su se i čime ukrašavale naše bake i prabake pa čak i otputovati u daleku Afriku. Izrađivat ćemo životinje od filca, oslikavati prslučiće za pse iz Dumovca koji čekaju udomljavanje, izrađivati tradicijski nakit od perlica i učiti svirati afričke djembe bubnjeve.

Četverodnevna radionica ''U muzejskom hladu II'' održat će se zadnji tjedan u srpnju, od 25. do 28. srpnja 2017., svaki dan od 11 do 13 sati, u Etnografskom muzeju, Trg Mažuranića 14.


U programu mogu sudjelovati svi kreativci u dobi od 7 do 12 godina, a cijena iznosi 100 kn po djetetu za cijeli četverodnevni program (uključene ulaznice u muzej, vodstva, sav potreban materijal za radionice, osvježenje u pauzama).
Informacije i prijave na
edukacija@emz.hr ili 091/2676 501!

 

Prethodni članakJedan dan u Laboratoriju zabave...
Sljedeći članakUtrka "Mliječna staza 2017" za prvu banku humanog mlijeka u Hrvatskoj