IMA I TOGA: Eko igračke za kunu!

0
150
igračka za 1 kn

3D puzzle, slagalice, vješalice, lokomotive... neki su iz palete ručno izrađenih proizvoda od johina drveta kojima se vesele djeca dok ih sama ukrašavaju bojama, jer je sve proizvode moguće kupiti i nebojane.

Takve su igračke trajnije od "konfekcijskih", a neusporedivo više razvijaju dječju motoriku i maštu. Igračke su izrađene ručno, osim nebojanih možete kupiti i one već obojene djeci neškodljivim bojama. Ukratko rečeno, to su igračke s, u današnje vrijeme toliko traženom - dušom! Ručno izrađene igračke od johina drveta možete nabaviti već za jednu kunu! Osim što ćete djetetu darovati kvalitetnu, jedinstvenu igračku koja razvija maštu i kreativnost - pomoći ćete jednom humanitarnom projektu. Nevjerojatno, ali istinito!

Balon koji će odletjeti prije nego ga platite, plastični mobiteli sumnjivog porijekla, upitne kvalitete i iritantnog zvuka, lažni Spiderman koji nakon pola sata izgubi "ekstremitete" i druge stvari koje su roditelji ponekad prisiljeni kupovati na uličnim štandovima po bezobrazno visokim cijenama, e da bi spriječili dječje ispade bijesa, od sada možete zaboraviti. Nevjerojatno, ali istinito: ekološku dječju igračku uz malo truda možete nabaviti za samo kunu! I pri tome pomoći drugima...

O čemu se radi? Akcija “Igračka za 1 kn“ ideja je obiteljskog obrta za proizvodnju igračaka obitelji Adamović iz Ivanić Grada nastala u suradnji s Udrugom slijepih iz Siska i svi njezini ciljevi su humanitarni.

Jedan od njih je zapošljavanje slijepih osoba, drugi pomoć udrugama kroz darove djeci (kupovinom većih količina igračaka za kunu u nekom obliku humanitarne akcije poput darivanja djece u domovima, bolnicama, vrtićima, školama...

Osim igračaka za kunu, stolar Damir Adamović izrađuje i veće igračke, ukrasne i uporabne predmete, 3D puzzle, slagalice, vješalice, lokomotive... od johina drveta kojima se vesele djeca dok ih sama ukrašavaju bojama. Igračke su izrađene ručno, nebojane ili obojene djeci neškodljivim bojama. Ukratko rečeno, to su igračke s dušom! A to je danas tako teško naći.

Više: www.ekoigracke.com

Prethodni članakŠkola ili ne – pitanje je sad!?
Sljedeći članakMamino putovanje svima radovanje