Ja sam diplomirana kućanica

0
108

Ja sam dipl. kućanica, ona što ima diplomu, ali i prašine na njoj (vidim da se ta moja fraza mnogima svidjela 🙂
U stvarnom životu sam Antonela Krunić, 29 godina, rođena Metkovčanka, već s dva mjeseca krenula sam u potragu za mirnom lukom.
Donedavno sam živjela u koferu kao vječni turist na relaciji Heidelberg – Slavonski Brod – Metković. Udajom stekla status Slavonke s prebivalištem u Slavonskom Brodu, a diplomom Fakulteta političkih znanosti status novinarke, nažalost bez iskustva u aktivnom novinarstvu, ali i za to ima vremena.
Kad sam imala 13 godina poželjela sam pušući svoje svjećice, da jednog dana odem u Ameriku i da tamo učinim karijeru... 13 godina kasnije nisam puhala svjećice, prerasla ih valjda, a i moj nalaz spirometrije je vjerojatno svake godine obrnuto proporcionalan broju svjećica.
Te 13. godine kasnije nisam bila u Americi već u Njemačkoj. Ovo što gradim ovih godina neki ne bi nazvali karijerom, ali ja smatram da kopam temelje. Temelji su bitni, a karijera je relativan pojam. Sve je to relativno što bi rekao dragi barba Einstein.
Trenutno, a i napokon, boravim u Heidelbergu (Njemačka) kao supruga jednog znanstvenika, mama Roka (2 godine) i trudnica od 26 tjedana.
A za 13 godina od 13 godine nakon 13 rođendana tko zna možda budem i u Americi, na proputovanju. Sada sam ovdje s vama i uživam u ovom trenutku.

Veseli mi i zdravi bili..
Vaša dipl. kućanica Antonela Krunić

diplomiranakucanica@googlemail.com 

Prethodni članakTi si još mali, ti ne možeš!
Sljedeći članakSjedoh na wc (da se malo odmorim)