Jutjuberica

0
370
bezuvjetna ljubav
Bezuvjetna ljubav daje djeci slobodu da nađu svoj pravi životni put - pa makar pravili greške.

Nedavno sam snimila svoj prvi video! Natjerala me muka - nemam pošteni šestar ni ravnalo u razredu, a učimo crtati trokute! Cijeli dvanaesti mjesec sam se mučila, šestar mi se 100x raspao pred djecom, ispao, ne snalazim se s tim velikim drvenim trokutima na ploči. Muka živa...Pa sam se dosjetila jadu i odlučila smimiti sve procedure. Sara me snimala. Morali smo nekoliko puta ispočetka jer je u ključnim trenucima zakašljala. Semi je oduševljen samom tom idejom! Kaže: Mama,imaš potencijal za jutjubera!!!!! Mijenjam karijeru!

Sva ushićena i ponosna krenula u školu. Večer prije na fejsu sam se dakako pohvalila svojim podvigom (kad već nisam skuhanim ručkom ili adventskim vjenčićem), pa su mi već ujutro prije nastave neke kolegice i kolege namigivali i zvali me jutjubericom. Nakon prvog sata kolegica me sramežljivo i potiho pita: Je l' jesi? Ja kažem: Nisam, sad imam matematiku. Dva sata! Valjda ce mi biti dosta.

I tako ja svoje "videove" - kako to djeca dekliniraju - poslala sebi na mejl, pa planirala s mejla skinuti na komp, a s kompa na projektor i u trenutku kad sam sve trebala "upogoniti" nisam se mogla sjetiti svoje lozinke. Pa sam pokusav

Prethodni članakPlavi bor - znanstveno-kreativne radionice za djecu