Kako mi je knjiga "Čudesna moć hormona" otvorila oči i kako može i Vama (nagradna igra)

0
5889
čudesna moć hormona uvodna

Knjiga «Čudesna moć hormona» jedna je od onih knjiga koja mi je u mnogim područjima života otvorila oči. Meni koja sve stignem, sve mogu, sve hoću… Meni koju sve dira i sve me brine i sve me veseli i sve me se tiče… Meni kojoj je dan prekratak, a ipak idem spavati u 22 (iz knjige sam saznala da je to jedna od najpametnijih stvari koju mogu učiniti za svoje zdravlje)...

Osoba sam koja često čuje pitanje: Kako i kada sve to stigneš? Otkud ti snage? Kako si to uspjela sama? Sve je to tako lijepo – sve dok traje. A sve što je lijepo… kratko traje (tvrde pesimisti). Prva koja je rekla: «Sad je dosta!» nisam bila ja. Nisam ni osvojila na lutriji, niti zaposlila kućnu pomoćnicu.

"Dosta!" je rekla moja štitnjača kada sam napunila 40 godina.

 

Otišla sam liječnici, ona mi je dala lijekove i rekla da sličan problem ima svaka druga žena. Nije me to zadovoljilo, ali nisam se ni bunila previše. Nastavila sam živjeti po svom i piti sve veću i veću dozu lijeka za štitnjaču.

I onda mi je jednog dana u ruke došla knjiga «Čudesna moć hormona». Kada sam ju pročitala shvatila sam koliko je toga u glavi, u načinu razmišljanja, u stavu, u odgoju…a ima veze sa štitnjačom. U knjizi sam prepoznala mnoge meni drage ljude – svoju mamu,  baku, svog sina i kćer, svog muža, svoje sestre i prijateljice… I bila sam tako sretna što mi je jedna od njih jednostavno poklonila tu knjigu.


NAGRADNA IGRA

Poklanjamo Vama - našim čitateljicama - 5 knjiga "Čudesna moć hormona" od dr. Sanje Toljan! Kako do knjige?

Prije svega pređite na naš Facebook profil:

  1. Dajte LIKE stranici Sretnodijete.net na Facebooku
  2. Podjelite ovu objavu na svom FB profilu
  3. Tagirajte u komentaru  vaše prijatelje na Facebooku koje bi ova nagrada isto mogla  zanimati
  4. Važno: pošaljite nam Vaše ime i prezime, adresu, telefon i e-mail adresu u Facebook poruke ili na info@sretnodijete.net  kako bi što Vam nagradu mogli što prije poslati i obavijestiti Vas o dostavi pošiljke.

To nije ženska knjiga. Nije ni self-help knjiga, nije napisana nejasnim medicinskim rječnikom. Ta knjiga objašnjava principe  jedne grane medicine koja uzima u obzir svu medicinsku znanost, ali je usmjerena na otkrivanje uzroka poremećaja i njihovo balansiranje, tj. vraćanje tijela u ravnotežu. Ta se grana medicine zove anti-aging medicina i povezana je s  produljenjem života, održavanjem njegove kvalitete kao i sprečavanjem nastanka bolesti.

Na www.sretnodijete.net odlučili smo kontaktirati dr. Sanju Toljan i zamoliti ju za razgovor za naše čitateljice. Ona je pristala i razgovor možete pročitati ovdje: Čovjeka treba lječiti u ukupnosti kako bi ozdravio - razgovor sa dr. Sanjom Toljan

>> Pročitajte isto: Darujemo sve čitateljice!

Autorica: Marija Mapilele

Prethodni članak"Od bora na licu, veći su problem bore na stanicama" - razgovor s dr. Sanjom Toljan
Sljedeći članakdr. Sanja Toljan: Zašto ne preporučujem preventivnu mamografiju i koje su alternative?