KLINFO.hr ima najveću bojanku u Hrvatskoj!

0
150

Prije nekoliko mjeseci svjetlo dana ugledala je najveća bojanka u Hrvatskoj pod nazivom "Bonton bojanka". Radi se o eduktivnim crtežima i radnim zadacima na 16 stranica, uz pomoć kojih mališani mogu ponešto naučiti o lijepom ponašanju, docrtavati svoje crteže i vježbati računanje, čitanje, pisanje, prepoznavanje emocija te slične zadatke prilagođene predškolskom uzrastu.
- Kada kažemo da imamo najveću bojanku u Hrvatskoj, zapravo mislimo na njezine dimenzije. Bojanka je visoka 70 cm, a široka 50 cm, pa kad se otvori, na površini od jednog metra može raditi istovremeno više djece. Bojanku stavite na pod i zabava može početi! Korice su plastificirane, pa se neće tako lako oštetiti.
Na kraju bojanke nalazi se i društvena igra pod nazivom "Četiri čarobne riječi" koju djeca i odrasli mogu igrati kockicom i figuricama.

Kreativna ekipa portala klinfo.hr posebno je ponosna na činjenicu da su bojanku u potpunosti izradili sami. Njezin sadržaj (priču i radne zadatke) osmislili su uz sugestije i savjete odgajatelja, socijalnog pedagoga i dječjeg psihologa, a crteže je nacrtala i obradila Jelena Brezovec. Glavni likovi edukativne bonton priče zapravo su oni koji krase portal Klinfo.hr, u nešto modernijem, dorađenom izdanju.

Bojanka ima 16 stranica i namijenjana je djeci starosti od 4 do 7 godina.

Bojanku smo do sada predstavili na dječjim i poduzetničkim sajmovima, a od nedavno se može kupiti i u Zagrebu u knjižari Planetopija, na adresi Ilica 72. Cijena bojanke je 50 kuna.

Više saznajte (i bojanku prelistajte) na adresi www.klinfo.hr

Prethodni članakStrah od polaska u školu
Sljedeći članakVrijednost novca u rukama djeteta