Mali sportaši velikog srca 2013.

0
72

Jedinstveni humanitarno – sportski događaj ”Mali sportaši velikog srca 2013.“ održava se u subotu, 21. prosinca 2013. godine u 12.00 sati u sportskoj dvorani Prirodoslovne škole ”Vladimir Prelog“, Ulica grada Vukovara 269, Zagreb.


Organizator događaja, Društvo športske rekreacije ”Mali športaši“, organizira ovu zanimljivu priredbu već sedmu godinu za redom.
Događaj je zamišljen kao kombinacija prikaza sportskih igara koje mali sportaši igraju u svojim vrtićima i akademijama i zabave s našim gostima, a sve s naglaskom na humanitarnu komponentu.
Svaki mali sportaš koji sudjeluje na događaju daruje svoju igračku za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi iz Caritasove kuće Svete Terezije od malog Isusa, Vrhovec i djecu iz kuće Svetog Josipa iz Hrvatskog Leskovca.
Osim igračaka, roditelji nerjetko donose razne potrepštine, poput pelena, odjeće, obuće, higijenskih potrepština, hrane, praška za rublje i ostalih korisnih stvari.
Cilj događaja je skupiti što više potrebnih stvari za one kojima su one najpotrebnije, pri čemu naše članove od malena senzibiliziramo i educiramo o jednom od načina brige za one kojima je ta briga najbotrebnija. Sve navedeno radimo kroz igru, zabavu, obilje smijeha i pozitivnih predblagdanskih vibracija.
Ovaj događaj će okupiti:
• oko 500 djece predškolskog uzrasta, polaznika programa “Mali sportaši”
• 800 – 1000 roditelja, rodbine, prijatelja…
• 30 trenera
• 30 volontera

Za dodatne informacije i detalje o događaju slobodno nas kontaktirajte na dolje navedene kontakte. Više o “Malim sportašima” i događaju saznajte na internet stranici: www.malisportasi.hr

Prethodni članakp.s. Ne zaboravi ljubav
Sljedeći članakTerapija igrom pomaže da dijete proradi svoje osjećaje i probleme