Pčelar: "Med ubija viruse gripe."

0
362
med ubija viruse gripe

Ni sam ne znam koliko sam i kojim sve prilikama iznosio recept mr. Jasminke Papić o postupku pripreme mednog pripravka za ubijanje virusa gripe.

No unatoč tomu gotovo redovito kada pitam kolege što učiniti kada ju dobijemo obično se ne mogu sjetiti našeg provjerenog pčelarskog recepta. Možda i stoga što je toliko jednostavan i svima pristupačan?
Postojeći antivirusni lijekovi Tamilflu (oseltamivir) i Relenza (zanamivir) koje se daje u slučaju oboljenja mogu pomoći u ozdravljenju i smanjivanju simptoma gripe. No ne preporuča se uzimati te lijekove dok opasnost od zaraze nije stvarna i velika!
Druga stvar je s medom. Njega se može uzimati uvijek i u svako vrijeme.

Kako uzimati med ako ste od gripe već oboljeli?

Tada je potrebno uzimati PROKUHANI MED na način da se u litru hladne vode stavi 3 do 4 jušne žlice meda i kada otopina zakipi još se kuha oko 3 minute.
U još vruću otopinu može se staviti i vrećica dvije zelenog čaja za poboljšanje ukusa, a ta kombinacija sinergijski još uspješnije djeluje u suzbijanju virusa. Dnevno treba uzeti do dvije litre ovog pripravka i stvarno bi bilo veliko čudo da "svoje" viruse ovim načinom ne savladate u dva dana.
Jednostavno i efikasno i stvarno bi bilo humano da ovaj jednostavan recept, svi koji ste ga pročitali ili već znate za njega, širite dalje do svakog uha koji ga može ćuti ili očiju koje ga mogu pročitati.

Autor: Damir Rogulja, pčelar, www.pcelinjak.hr

Prethodni članakKad bih barem mogla o tome razgovarati s mamom…
Sljedeći članakSretne generacije: nesterilni uvjeti, bez medija i sa puno vanjskih igara