Mojih top 5 proizvoda na Danima beba i trudnica 2017.

0
981

Proteklih dana zavirila sam na sajam "Dani beba i trudnica" u shopping centru Westgate, Zaprešić. Neki proizvodi su bili toliko inspirativni i zanimljivi da bih voljela s Vama podjeliti svoje dojmove. Što se mi najviše svidjelo?

  1. Edukativne slikovnice Dina

Gospođa Dina Čovčić izrađuje ručno, s ljubavlju i puno pažnje ove jedinstvene edukativne slikovnice. Od tkanine su (uglavnom filc) tako da su mekane i pogodne i za malu djecu. Ideja je genijalna - mekane stranice od filca, na svakoj stranici je nova "priča" koju dijete uglavnom samo kreira. Na jednoj stranici dijete tako može vezati cipele, na drugoj vješati rublje, na trećoj složiti brojeve po redu i napraviti gusjenicu... Mogućnosti su neograničene i dijete može odlično razvijati svoju maštu i finu motoriku.

Više informacija i prodaja na Facebook stranici Edukativne slikovnice Dina

2. Jednokratna tuta idealna za putovanja "Tron noša"

Šteta što prije nisam znala za ovaj proizvod, mislim da bi nam često olakšao putovanje, uglavnom autobusom :-).  U zapakiranom stanju se radi o malom i plosnatom paketiću. Poslije djetetove nužde (uglavnom one velike) se jednostavno stavi u koš za smeće.

Jednokratna tuta
Jednokratna tuta Tron noša

Prodaje: All4kids

3. Inovativna termosica za adaptirano mlijeko "MyyFeed"

Termosica ima dva dijela: čep za prašak adaptiranog mlijeka + termosica za toplu vodu. Kada trebate pripremiti svježe adaptirano mlijeko, stisnete čep prema dolje i prašak adaptiranog mlijeka se istrese u toplu vodu u termosici. Samo protresete i mlijeko je gotovo. Direktno na termosicu stavljate dudu i dijete možete odmah hraniti. Idealno za hranjenje po noći i na putu.

MyyFeed termosica za adpatirano mlijeko

Prodaje: All4kids

4. Haljine za mamu i kćerku

Ovo sam tražila - jednostavno i prelijepo:

Haljine mama i kćer od Rosea
Sada svi znaju da pripadamo skupa 🙂

Ustvari bih voljela set u kojem bi bila i majica za tatu i sina. Možda i to već netko nudi samo ne znam za njih. Ako znate vi, napišite u komentar. Hvala :-)!

Prodaje: Rosea

5. Vrećice za domaće kašice za van

U vrećicu možete zatvoriti doma napravljeni voćni smoothie za dijete ili toplu kašicu od povrća i ponjeti sa sobom u parkić, u auto i sl. Postoji varijanta sa žličicom za malu djecu - znači vi držite i pritišćete vrećicu u time dozirate kašicu na žlicu. Ili kada je dijete veće može naučiti piti iz vrećice i samo držati i piti direktno kroz otvor.

Više informacija o proizvodu možete pronaći na službenoj web stranici proizvoda: https://doddlebags.com/

 

Prodaje: All4kids

Autorica: Jasmina, jasmina@sretnodijete.net

 

Prethodni članakSURLA ili kako su roditelji zasukali rukave (i nisu digli nos)...
Sljedeći članakBrzi pregled besplatnih radionica za djecu tjekom proljetnih praznika u Zagrebu