Novo ruho Male scene

0
45

Novi vizualni identitet i web stranica Male scene
Kazalište Mala scena ima novi vizualni identitet i novu web stranicu! Zahvaljujući kreativcima nagrađivane agencije Bruketa&Žinić te programerima agencije Ador, kazalište je za svoj dvadeseti rođendan dobilo potpuno novi vizualni identitet, čije elemente možete vidjeti i na web stranici – novi logotip s kutijom iznenađenja i sloganom „Prepoznatljivo različiti“ te mnoštvom sadržaja za sve ljubitelje dobrog kazališta.
Posjetitelji nove stranice, predstavnici medija, dobili su posebnu sekciju pod nazivom Press, gdje mogu pronaći logotip kazališta u različitim formatima za download te priopćenja za medije.
Od korisnih sadržaja izdvajamo stranicu Za pedagoge koja će pomoći učiteljima i pedagozima, ali i svima ostalima koji dovode djecu i mlade u kazalište, za pripremu za gledanje pojedinih naslova Male scene. Web stranica je interaktivna te posjetitelji, uz sve relevantne informacije vezane za repertoar kazališta, mogu sudjelovati u nagradnoj anketi i osvojiti vrijedne nagrade, pretplatiti se za dobivanje newslettera te se povezati na stranice Male scene na popularnim servisima Youtube i Facebook.

Pogledajte više na
www.mala-scena.hr

Prethodni članakSnimljena pjesma za ADHD umove!
Sljedeći članakPetogodišnjak pisao premijeru!