15.7 C
City of Zagreb
leptir

O NAMA

Portal sretnodijete.net svjetla interneta ugledao je u ožujku 2008. godine. Tijekom godina imao je faze rasta i faze mirovanja. Na njemu su radili i rade, surađivali ili surađuju brojni dizajneri, ilustratori, pisci, programeri, liječnici, odgajatelji, psiholozi, logopedi... Za nas pišu obične i neobične mame... Ideja je da to bude mjesto susreta i druženja, prikupljanja informacija, razmjenjivanja ideja i iznošenja stavova.

Glavna urednica

Marija Mapilele

Majka troje djece – Davida, Sare i Samuela, učiteljica u školi, novinarka i urednica, idejna začetnica portala, autorica autentične zbirke dječjih fora i anegdota “100 bisera iz dječjih glava”. Ne misli da je život trka niti borba, ali u danima ispada da ipak nije u pravu - trku istrči do kraja i bori se pošteno. Iz usta 10-godišnje kćeri Sare to zvuči ovako: “Moja mama radi sto stvari istovremeno, ali na kraju uvijek nekako sve stigne. Uporna je. Što započne – to i završi!

email:marija@sretnodijete.net

email2:marija.mapilele@gmail.com

mob:+ 385 98 9018 104

Marketing, promocija, oglašavanje

Jasmina Bosanacova

Majka Mije i Ote. Ne trči od vrtića do posla, ali svoj rekreativni krug istrči nakon vrtića, a prije posla. Radi od doma. Roditelji su ju odveli u Češku kao dijete, a ona se nakon 25 godina vratila kao mama – sa suprugom i djecom. Obožavaju planinarenje, putovanja po Europi, vrtlarenje. Tajna zdrave obitelji i ovog neobičnog životnog puta zapravo je vrlo jednostavna – kaže Jasmina: “Nekako sam skužila da je za obitelj najvažnije da je mama zadovoljna!”