Znamo dobitnice online program vježbanja koje će - nadamo se :-) za samo 8 tjedana ponosno prošetati plažom!

0
274
Total fit by Sunčana

Nagradna igra je završila. Zahvaljujemo se svima koji su se javili i izrazili interes. Istodobno čestitamo sretnim dobitnicama koje smo objavili na našoj Facebook straniciSa nestrpljenjem očekujemo njihove dojmove, uspjehe i iskustva sa online fitness programom Total Fit!


O dobrobiti vježbanja na ovome svijetu napisano je valjda sve. U želji da budu u dobroj formi – mnoge žene upisuju i plaćaju razne oblike i vrste vježbanja. No, ono što mnoge mame i žene muči je kako postići kontinuitet.

Na kraju dana, kada obično jesu termini za vježbanje -  snaga, umijeće, sposobnosti, mašta i inovativnost na plitkoj su rezervi. I kada nakon cijeloga dana sada još treba dogovoriti čuvanje djece da mama ide vježbati – obično s popisa aktivnosti otpada – fizička aktivnost.
Srećom, postoje ljudi koji funkcioniraju po principu «Ili ću naći put ili ću ga stvoriti». Jedna od njih je Sunčana Seletković – žena koja je svoj hobi pretvorila u posao i osmislila program vježbanja (www.budifitmama.hr) za žene koje nemaju vremena odlaziti u teretanu. Vježba se doma, postoji grupa podrške, rezultati su sjajni. Što o svom programu vježbanja kaže sama autorica Sunčana Seltković možete pročitati u našem razgovoru s njom.
 >> Pročitajte isto: Darujemo sve čitateljice!

Oduševljeni idejom ovog programa za vježbanje kod kuće pripremili smo skupa sa Sunčanom Seletković ovu jedinstvenu mogućnost osvojiti sasvim besplatno Sunčanin najkompletniji online program "TOTAL FIT".

Što o programu kaže njegova autorica Sunčana Seletković?

Za čitateljica online portala Sretnodijete.net sam odabrala program od 8 tjedana - Total fit. Total fit je moj najkompletniji program do sada jer osim što osigurava podršku trenerice i nutricionistice, daje i tu posebnu podršku u emocionalnalnom smislu.

 • Svaki tjedan dobivaju se po dva NOVA kratka video treninga koji uključuju zagrijavanje i istezanje koje žene odrađuju kod kuće, u vrijeme kada njima odgovara. Svaki moj program ima razvojni karakter, što znači da se treninzi intenziviraju kako vrijeme prolazi, tako da je potrebno slijediti treninge tjedan po tjedan. Vježba se pet dana u tjednu po cca 30-tak minuta.
 • Za vrijeme trajanja programa dobiva se sedmodnevni plan prehrane (sa uključenih 5 obroka) mjesečno i to onaj kalorijski razred kojem žena pripada. Znači ne treba razmišljati što jesti i kako skuhati. Sve je napisano. Jelovnik je sezonski sa dostupnim namirnicama i uključuje popis namirnica.
 • Za vrijeme trajanja programa, žena dobiva članstvo u zatvorenoj FB grupi gdje su ostale žene koje također vježbaju pa se međusobno motiviraju, bodre i daju si podršku. To je jedan od najvažnijih razloga zašto žene postižu odlične rezultate jer imaju psihološku podršku drugih žena i koje se susreću sa istim izazovima (nedostatak vremena, emocionalno prejedanje i sl) tako da je lakše biti dosljedan i slijediti program.
 • Posebnost Total fita (koje drugi programi nemaju) je to što svaki tjedan od mene dobivaju po jedan motivacijski video. Ti videi su edukativnog karaktera jer se govori o namirnicama, njihovoj hranjivoj vrijednosti i slično ali i o drugim stvarima koje iskaču za vrijeme programa vježanja a to je kako prevladati krize, kako ukrasti vrijeme, kako reći "ne", kako se izboriti za sebe, kako sanirati bolove nakon vježbanja i slične druge teme koje su neminovne kad se netko upusti u vježbanje.
 • Osim svega gore navedenog vježbačica dobiva Osobni mjerni list za mjerenje na početku i na kraju, plan treniranja, upute o vježbanju i slično.

Ovaj online fitness program Vam nudi:

 • vježbanje u vašem domu kada Vama odgovara 
 • 8 tjedana vježbanja, 5 dana tjedno po 30-tak minuta  - idealno sada prije ljeta!
 • svaki tjedan 2 nova video treninga
 • sedmodnevni plan prehrane
 • članstvo u zatvorenoj Facebook grupi koja nudi podršku
 • svaki tjedan motivacijski video
 • osobni mjerni list koji prati Vaše rezultate

Posjetite  Facebook stranicu Sretnodijete.net , uključite se u nagradnu igru i tri od vas mogu osvojiti TOTAL FIT fitness program vježbanja kod kuće sasvim BESPLATNO.

Pravila nagradne  igre:

 1. Posjetite  Facebook stranicu Sretnodijete.net
 2. Lajkajte Facebook stranicu Sretnodijete.net
 3. Podijelite ovu nagradnu igru na svom osobnom Facebook profilu
 4. Tagirajte na Facebooku 2 svoje prijateljice koje bi ovaj program mogao zanimati
 5. Na e-mail adresu info@sretnodijete.net ili u Facebook poruku nam pošaljite svoje IME I  PREZIME, ADRESU, TELEFON i E-MAIL ADRESU.
 6. Važno! Ako osvojite program Total fit pristajete na to da nam se javite svaka dva tjedna sa svojim dojmovima, slikama "prije-poslje" i rezultatima vježbanja kako bi i druge mame mogle steći dojam o ovom online fitness programu!

Dobitnice će biti tri najbrže čitateljice  koje prve naprave sve korake navedene gore i pristaju da će ostati s nama u kontaktu i podjeliti s nama  i našim čitateljicama svoja iskustva!

O redosljedu prijava u nagradnu igru odlučuje vrijeme kada primimo poruku sa Vašim podatcima (ime, prezime, adresa, telefon, e-mail) u Facebook poruke ili na info@sretnodijete.net.

Prijaviti se možete do 11.5.2017., 15:00 sati.

Prethodni članakKako bezuvjetna ljubav može izlječiti odnose i hormonske poremećaje - dr. Sanja Toljan
Sljedeći članakNapravite si doma pripravak za tretiranje celulita na sasvim prirodan način