Darujemo sve čitateljice!

0
459
Majčin dan-čtverec

Razmišljajući o tome što ženama treba za Majčin dan, na portalu www.sretnodijete.net došli smo do zaključka da bi svjesna odluka da će svoje zdravlje staviti na prvo mjesto – bila prava stvar, pravi dar za svaku ženu.

I zato smo osmislili specijal pod nazivom «Zdrava mama – sretno dijete» !

Jer zdrava mama je sretna mama, a sretna mama odgaja sretno dijete. Ne kad djeca porastu, ne kad prođe porodiljni, ne kad se smanji frka na poslu – nego sada. Danas. 

Kada? 8.  - 14. 5. 2017 na www.sretnodijete.net


Što Vas čeka u specijalu? Zanimljiv sadržaj i nagradne igre!

Odabrali smo tri iznimne žene koje će o zdravlju, ljepoti i ispunjenom životu govoriti svaka iz svoga kuta, iz svojeg područja djelovanja, is svoje struke, pa, ako hoćete onako po domaći – iz svoje kuhinje.

Intervjue, priče, savjete, preporuke, teoriju i praksu s nama će u okviru specijala «Zdrava mama – sretno dijete» podijeliti tri iznimne žene koje su u svom životu, na svojoj koži, na svjojim pacijentima, klijentima i korisnicima iskusile sve ono o čemu pišu i govore.

dr. Sanja ToljanDr. Sanja Toljan, ravnateljica zagrebačke Poliklinike “Orlando”, anesteziologinja, autorica knjige «Čudesna moć hormona», zagovornica holističkog pristupa u medicini i stava da je uvijek potrebno pronaći uzrok bolesti, a ne tretirati samo simptome.

Evo odmah i link na prvi članak: Od bora na licu, veći su problem bore na stanicama - razgovor s dr. Sanjom Toljan

Objavili smo i članak o njenog knjizi koju ste mogli 9.5.2017 kod nas sasvim besplatno osvojiti: Kako mi je knjiga "Čudesna moć hormona" otvorila oči i kako može i Vama (nagradna igra)

Pročitajte još što misli dr. Toljan o mamografiji: dr. Sanja Toljan: Zašto ne preporučujem preventivnu mamografiju i koje su alternative?

Sunčana Seletković,  fitness trenerica za mame specijalizirana za mršavljenje, autorica programa Bikini Mama Bootcamp, Total Fit, Fit mama ABC, Detox 21 i Bikini trilogija, autorica priručnika «15 minuta dnevno do vitkog tijela».

Pročitajte razgovor sa Sunčanom Seletković o njenim online fitness programima: Sunčana Seletković, fitness instruktorica: Kako sam vježbanje dovela u dnevne boravke

Nagradna igra do 11.5.2017: Osvojite sada online program vježbanja i za samo 8 tjedana ponosno prošetajte plažom!

 

Anamarija Pažin Morović, obiteljska aromaterapeutkinja, kreatorica višestrukonagrađivanog koncepta wellnesa, žena koja je brendirala otok Lošinj kao mirisni otok, kreirala prirodnu kozmetiku baziranu na otočnom bilju, vlasnica Laurus Slow Spa studija iz Zagreba.

Pročitajte ove korisne članke za prirodnu njegu kože i kose i o aromaterpiji na poslu:

Aromaterapija na poslu za bolje obavljanje svakodnevnih obaveza

Kako pomoću biljnih ulja njegovati kožu i kosu

Napravite si doma pripravak za tretiranje celulita na sasvim prirodan način

Nagradne igre

Kako sudjelovati?

Na našem Facebook profilu i web stranici ćemo od 8. do 14.5. 2017. objaviti  tri nagradne igre s ovim vrijednim nagradama:

  1. Knjiga Čudesna moć hormona od dr. Sanje Toljan (5 komada)
  2. Tretman po izboru u Laurus Slow Spa studiju
  3. Total fit - video program vježbanja, prehrane uz savjete nutricionistice i članstvo u grupi podrške.

Pratite naš Facebook profil i web stranicu!

Prethodni članakJednostavan mini album za slike
Sljedeći članakLjetni sportski kamp Medosport