Razbibriga za mame&tate :-)

0
192
razbibriga vicevi

U trgovini majka s četvero djece hoda između polica. Njeno strpljenje je već polako na kraju jer djeca stalno govore: “Mama ovo, mama ono". Napokon je rekla: “Ne želim čuti riječ mama barem pet minuta!" Nekoliko trenutaka kasnije, jedno od djece povuče mamu za hlače i tiho će: “Gospođo..." 🙂

Znanje za čupanje

Petogodišnjak dolazi plačući majci: “Seka me počupala za kosu!".
“Nemoj se ljutiti na nju", reče mu majka, “ona još ne zna da čupanje za kosu boli".
Ubrzo nakon toga, majka začuje malenu kako plače. Ode pogledati što se zbiva.
Dječak joj reče: “Eto, sad zna".

Zubić vila i gebis

Jedno sam vrijeme radila u Domu za starije osobe. Katkad sam na posao vodila svoju kćer. U to je vrijeme imala četiri godine i bila je opčinjena štakama i invalidskim kolicima. Jednog sam je dana našla kako zuri u čašu s vodom u kojoj su bili umjetni zubi. Očekujući rafal pitanja, ostala sam iznenađena kad se okrenula i ozbiljno rekla: “Zubić vila neće vjerovati kad vidi ovo!"

Strašna mama

Nakon što je djecu stavila spavati, mama je odjenula prljavu staru majicu i krenula bojiti kosu. Upravo je završila mackanje kose gustom, tamnom bojom i krenula čistiti umrljano lice, kad je iz dječje sobe začula buku. Uletjela u sobu i potrpala razigranu djecu natrag u krevet uz strogo upozorenje. Nakon što je izišla iz sobe, začula je svoje trogodišnje dijete kako drhtavim glasom pita stariju seku. “Tko je to bio?"

S kime spava mama?

Jednog se dana otac vratio s puta i našao svoje dvoje djece kako spavaju u krevetu s mamom. Tu noć spavao je na kauču, a ujutro nakon što su se izljubili rekao je svojoj djeci: “Ako baš želite, spavajte s mamom dok je tata na putu, ali kad znate da će se te noći tata vratiti kući, molim vas spavajte u svojim krevetima." Kad se idući put vratio s puta, supruga ga je s djecom dočekala na aerodromu. Dok su čekali prtljagu među gomilom ljudi, jedno od djece reče: “Imamo lijepe novosti. Dok si bio na putu nitko nije spavao s mamom!".

Tko će biti Isus?

Mama peče palačinke za svoja dva sina od pet i tri godine. Dječaci se posvađaju oko toga tko će pojesti prvu palačinku.
Mama im na to kaže: “Da ovdje sjedi, Isus bi sada rekao: Neka moj brat pojede prvu palačinku!"
Petogodišnjak se u taj čas okrene bratu i reče: “Marko, hajde ti budi Isus!"

Siromašni susjedi

“Mama", kaže mali dječak, “naši susjedi su vrlo siromašni!"
“Zašto to misliš?"
“Trebala si vidjeti kakvu su gužvu napravili kad je njihova beba progutala novčić!".

Tomorrow never dies

Mali Tomica se prvi put vozi vlakom. U jednom trenutku, vlak uđe u tunel, a Tomica se potpuno umiri. Kad je vlak izašao na danje svjetlo, Tomica uzviknu: “Došlo je sutra!".

Nepoželjna sestra

Navikao da bude u centru pažnje, Luka je malo ljubomoran na svoju sestricu. Roditelji ga jednog dana posjednu i objasne da im je stan postao premalen sad kad je došla seka pa će se seliti.
“Nema koristi", Luka će žalosno, “seka sad već zna puzati pa će doći za nama!"

Kako mame evoluiraju

Imam tri sestre i dva brata. Jedne večeri čavrljala sam s mamom o tome koliko se promijenila od rođenja svog prvog djeteta do rođenja posljednjeg. Rekla je: “Kad je tvoja sestra kihnula, zvala sam liječnika. Kad je tvoj najmlađi brat progutao novčić, samo sam mu rekla da će izaći kroz par dana!" .

Viđeno na majici jedne bebe...

“Tulum. Moja kolijevka. Sutra u 2.30."

Prethodni članak10 stvari koje biste trebali znati o raku vrata maternice
Sljedeći članak4 najdjelotvornija eterična ulja za djecu