View: Post view - Djeciji biseri

 • Zrinkin kutić

  goldenmarketing

  profil.hr

  naša-djeca.hr

  naša-djeca.hr

  POIGRAJ SE KLIKNI

  prelistaj!
  zrinka ostović

  zrinka ostović /samostalni umjetnik- ilustratorica Rođena 1967 u zagrebu. Završila Škola primijenjenih umjetnosti I dizajna u Zagrebu, diplomirala povijest umjetnosti. Stripove i ilustracije objavljujem u dječjim časopisima (Modra lasta,Radost,Kloks,Prvi izbor…), izrađujem slikovnice, ilustriram udžbenike itd…

  više >>>

  Autor:  
  Dob:  
  Postavila:  
  Datum:  
 • Životni put

  Autor:  
  Dob:  
  Postavila:  
  Datum:  
 • Autor:  
  Dob:  
  Postavila:  
  Datum:  
 • Spavaj zlato moje

  Autor:  
  Dob:  
  Postavila:  
  Datum:  
 • Slušaj anđele

  Autor:  
  Dob:  
  Postavila:  
  Datum:  
 • Savjetovalište old categoriy

  Autor:  
  Dob:  
  Postavila:  
  Datum:  
 • Najave događaja

  Autor:  
  Dob:  
  Postavila:  
  Datum:  
 • Kreativno igralište

  Djeca obožavaju raditi rukama. Neke su mame nepresušan izvor kreativnih igara i aktivnosti za djecu. Oni kojima treba poticaj i ideja neka svrate ovdje – u naše Kreativno igralište. Možete se uključiti i vi – snimite, opišite i pošaljite svoje maštovite trenutke. Adresu znate info@sretnodijete.net.

  Autor:  
  Dob:  
  Postavila:  
  Datum:  
 • Kineski kalendar

  Autor:  
  Dob:  
  Postavila:  
  Datum:  
 • Kalendar trudnoće

  kalendar_trudnoce

  Kalendar trudnoće - najpouzdaniji e-vodič kroz vašu trudnoću

  Kada test trudnoće pokaže pozitivan znak, a sretnu vijest potvrdi i ginekolog - nema žene koja ne počne planirati i maštati o tome što će dalje biti: Što  se zapravo događa s njom i njezinom trudnoćom? Koliko je velik plod? Kada će oživjeti? Hoću li i kako osjetiti micanje ploda?  U kojoj je fazi trudnoća, kako se razvija plod, koje su karakteristike tog razdoblja, na što treba paziti, a što izbjegavati, što jesti, na koje preglede ići... U glavama trudnica roji se tisuće pitanja. Sasvim pouzdan vodič kroz vašu trudnoću - naš je kalendar trudnoće. Pomno smo ga i dugo izrađivali, programirali, prilagođavali potrebama svake trudnice. Ono što vi trebate - je upisati datum posljednje menstruacije. Ostalo će odraditi kalendar trudnoće. Za nekoliko sekundi dobit ćete točan izračun koliko ste tjedana i dana trudni, što se događa s vama, što s bebom, koliko je plod velik i što je uobičajeno za ovo razdoblje.

  Na našem kalendaru trudnoće iz tjedna u tjedan možete pratiti svoju trudnoću. Kalendar trudnoće vodi vas kroz 40 (nekad malo manje, nekad malo više) nevjerojatnih tjedana u kojima se razvija novi život. U kalendaru trudnoće pronaći ćete i odlične savjete i prijedloge aktivnosti. Naravno da trudnoća nije ili uglavnom nije razdoblje 40 predivnih tjedana u kojima se svaki dan osjećate fenomenalno. Kao i svako razdoblje u životu - i u trudnoći ima boljih i lošijih faza. I samio ćete vidjeti da svako razdoblje trudnoće nosi svoje tegobe i svoje izazove. Ali u životu je uvijek tako. Ono što trudnoću uvelike razlikuje od bilo koje druge faze je činjenica da ste svaki dan sve bliže i bliže veličanstvenom trenutku rađanja novog bića. Pa ako na trudnoću gledate tako - onda će vam i tegobe koje ona nosi ili može nositi lakše pasti. Bilo da se osjećate blaženo i božanstveno ili jedva čekate da uskočite u staru kožu i staru odjeću - kalendar trudnoće pomoći će vam da lakše i sigurnije dođete do cilja.

  Odredite prvi dan zadnje menstruacije te
  izračunjate okvirno vrijeme poroda:


  - OGLAS -

  POPULARNO

  AKTUALNO

  Autor:  
  Dob:  
  Postavila:  
  Datum:  
« »